Poslednje izmene 26. Septembar 2012.

Fotografije 2000 - 2001.

INFO 20. Septembar 2012.

Postavljeni su novi skripte za InDesign CS6

 

Fotografije su nastale u toku studija na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Predstavljaju svojevrsne eksperimente sa svetlom, kolažima itd. Za sve fotografije je korištena refleksna poluautomatska foto kamera "Zenit" sa standardnim objektivom. Prezentacija sadrži oko šezdeset fotografija i prvobitno je bila deo promotivnog CD-a.
prvo izdanje

 

Grafike 1995 - 2002.



Grafike (i ekslibrisi) su nastajale tokom sedam godina od 1995. do 2002. godine; neke od njih su nagradene. Zastupljene tehnike su: drvorez, linorez, linogravura, bakropis, akvatinta, rezervaš, suva igla, digitalna grafika... Prezentacija sadrži šezdeset i devet radova i bila je deo promotivnog CD-a.
prvo izdanjedanje
drugo
izdanje


 

Graficki dizajn 2002.
 


Radovi su nastali u periodu 1996 - 2002. Za pet projekata autor je dobio priznanja. Prezentacija sadrži šezdeset i sedam projekata i bila je deo promotivnog CD-a.
prvo izdanje
drugo izdanje

 
Kaleidoskopi 2002 - 2003.
 


Specifican eksperiment nastao egzaktnim pridržavanjem pravila 1 x 4. Kasnije iz ovih eksperimenata nastaje kalendar. Prezentacija sadrži šezdeset i pet radova i bila je deo promotivnog CD-a.
drugo
izdanje

 
Kalendari 2002 - 2003.
 


Dva kalendara, jedan baziran na ilustracijama, drugi na kalideoskopima. Prezentacija sadrži dvadeset i dve strane i bila je deo promotivnog CD-a.
drugo
izdanje

 
lustracije 1993 - 2003.


Radovi su
nastali kao rezultat višegodišnjeg eksperimentisanja na relaciji ilustracija-tehnika-doživljaj. Zanimljivo je da autor za izradu ovih ilustracija koristi materijale (boje, tuš, lepak...) koje je sam napravio. Prezentacija sadrži 309 radova i bila je deo promotivnog CD-a.
prvo iz
danje
drugo
izdanje

 
Generacija XXIV
 


Foto kolaži nastali od fotografija kolega sa likovne klase na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Prezentacija sadrži oko cetrdeset i pet fotokolaža i bila je deo promotivnog CD-a.
drugo
izdanje


Knjiga 1995 - 2002.
 

Rezultat likovne vežbe u toku studija na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Prezentacija sadrži deset prikaza iz razlicitih uglova i bila je deo promotivnog CD-a.
drugo
izdanje


 
Blogger Lazich
 


Blog o korisnom hardware-u i software-u i još ponecemu. :)


Opera Lazich
 

Tutorijali koji su objavljeni na Tutorijali.rs, sa tom razlikom da su ovde objavljeni u nepromenjenom obliku.
 
Mala - velika selidba!
 


Matični sajt je preseljen na novu adresu Lazich.info. :)


Open Design Group i Free Design Group
 

Open Design Grup je neformalna grupa koja okuplja likovne stvaraoce oko Free Libre Open Source Software-a. Nažalost, trenutno ovaj projekat zavisi samo od jednog čoveka. Nadam se da će se to uskoro promeniti... Ipak, logičan sled je sestrinski projekat sa sličnom svrhom pokrenut je i sestrinski projekat Free Design Group.

 
 Vi ste :) posetilac ove strane (ptt statistika)
© 2005-2012. Lazić Nenad | Sva prava zadržana